Sier gutter aldri nei til sex?

  • 08.06.2017 kl. 13:08


Dagens påstand: Gutter sier aldri nei til sex. Kjersti tar opp sitt første møte med «nei takk, jeg er litt trøtt», og Adrian innrømmer at det av og til kan friste mer med en episode Sopranos før leggetid. Er det på tide å avlive myten om at gutter alltid vil?»

I podcasten «Hun vs han» møter du Kjersti Westeng og Adrian Møller Haugan. De er gode venner, men står ofte på hver sin side i kjønnsdebatten. Her møtes de for å diskutere ulike påstander om mann- og kvinnerollen i 2017 - og da blir temperaturen ofte høy.

1 Kommentar

Bjarte

01.07.2017 kl. 14:20
Gutter sier noen ganger nei til sex. I alle fall gjorde de det før i tiden. For det første var det ikke så mange som hadde "pålitelige" råd mot graviditet, og for det andre så var tilgangen mye mindre i mer gjennomsiktige samfunn.

Jeg er sikker på at gutter sier nei til sex fortsatt. For det første er det ikke alle jenter som er så innbydende som de helst vil tro, og for det andre så er det blitt slik, at et skikkelig feiltrinn kan være jevngodt med en dødsdom, eller i det minste en livsvarig tilstand som pasient.

Fortsatt finnes det mennesker av hankjønn som har en fri vilje, selv i avkledd tilstand.

Skriv en ny kommentar

Hun vs Han

Kjersti Westeng og Adrian Møller Haugan er venner, som ofte står på hver sin side i kjønnsdebatten. Kan gutter kommentere kvinnekroppen uoppfordret? Jente på guttetur - en umulighet? Og sier gutter uten unntak alltid ja til sex?

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits